Страницы

суббота, 12 февраля 2011 г.

Ühistrenn

Täna oli teine ühistrenn ehk MMks ettevalmistav trenn, kus me Bertaga saime ka osa.

Minu arvates, täna oli rohkem tausta müra (müra oli suhteliselt kõva, isegi liikumisjuht pidi valjusti rääkima), võrreldes eelmise trenniga, sest 3 nurgast kõlas raadio ning inimeste hääled ja mänguasjade hääled olid ka väga kuuldavad (mitte tihedad, võrreldes eelmise korraga, kuid erksad, võib olla isegi järsud).

Ühesõnaga, kui võrrelda - kaks erinevat trenni. Esimesel trennil oli rohkem inimeste häält, praegu oli koguaeg taustamüra ning järsud inimeste või mänguasjade hääled. Mõni koeri seda häiris, mõne mitte. Tänane trenn tundus mõelduna otsast üleni, sest läks kõik nii sujuvalt!! Vot mida tähendab kogemus!!! =) või lihtsalt see on juba harjumus? Ükskõik millegi pärast, aeg lendas märkamata, nagu üks hetk! =)

Tahaks ka ütelda seda, et Berta, minu arvates muutus palju palju stabiilsemaks ja täpsemaks. Kasu sellest trennidest on uskumatult SUUR!!!

Tänane trenn oli kuidagi soe ja mõnus, et minu muljed trennist on väga kõrged!!! Aitäh kõikidele!!!!
Sveta tõi palju erinevaid mänguasju, neid olid ka väga efektiivsed!!! Toon ka järgmine kord Loretta ja Berta mänguasju (meil on neid ka väga suur valik), et olge valmis järgmiseks korraks!!! =))))

Nüüd Berta sooritustest:

Ütlen ausalt - olen Bertaga nii rahul....ei ole õige sõna...ma olen ÕNNELIK!!! Berta on nii tubli!!! Meie peamine eesmärk on täidetud!!! Vaadake teda kõrvalkäimist!!! See on perfektne!!!! Ma isegi pole unistanud sellest!!! Ja kõrvalkõnd võiks peeta ideaalseks, sest tal algas järgmisel päeval jooksukas!
Olen rahul, et Berta muutus rahulikumaks siis, kui antakse hantel või mina anna abistajale pulka. Ta ei lähe tervitama kohtunikku ja liikumisjuhti =)

Ainuke, mis on vaja rohkem treenima - püsilamamine gruppis peaga. Ta tõstis pead kohe, kui ma läksin varju.

video

1 комментарий: